Algemene voorwaarden

KitchenProdax 


KitchenProdax
Zestien-Bundersstraat 70
3500 Hasselt

info@kitchenprodax.be
BTW-nummer: BE 0600.817.208

HRH Hasselt

Artikel 1: Algemene bepalingen
Onze website biedt klanten de mogelijkheid om de producten via de webwinkel online aan te kopen.
Onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website. Bij het plaatsen van een bestelling via de website moet de klant deze voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze voorwaarden, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door ons aanvaard zijn.

Artikel 2: Prijs
Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de klant te dragen taksen of belastingen. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld.

Artikel 3: Online aankopen
Onze online-betalingen lopen via Mollie. Wij zijn gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de klant met betrekking tot bestellingen waarbij de klant betrokken is.

Artikel 4: Levering en uitvoering van de overeenkomst
Levering en uitvoering van de overeenkomst
Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België, Nederland en Luxemburg. De levering gebeurt door Bpost of DPD. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door ons was geboden.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die worden opgelopen buiten de wil om van de verkoper zoals bijvoorbeeld vertragingen bij de koerierdienst, douane, leveringsproblemen door toedoen van onze leverancier, bv. Bpost of DPD. Deze vertragingen geven geen recht aan de koper om zijn bestelling te annuleren of de goederen te weigeren. Ook geven ze in geen geval aanleiding tot schadevergoeding.
De leveringstermijnen zijn indicatief en worden louter als aanwijziging gegeven, doch zullen wij met de grootst mogelijke zorg uw bestelling zo snel mogelijk verzenden.

Artikel 5: Retourneren
Wij accepteren jouw retour indien het artikel aan onderstaande voorwaarden voldoet:
* • Het artikel dient binnen 14 dagen na de datum van verzending teruggestuurd worden naar het bovenstaand adres.
* • Elk artikel is strikt ongebruikt en in volledig onbeschadigde toestand.
* • Cadeaubonnen of tegoedbonnen kunnen niet omgeruild worden voor contant geld.
Artikels met korting kunnen niet teruggezonden worden.
Artikelen die via de webshop worden gekocht kunnen omgeruild worden in de winkel; omgekeerd is niet mogelijk.
De verzendingskosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening. We betalen het artikel binnen 30 dagen na ontvangst terug via overschrijving. Van zodra wij jouw retour hebben ontvangen, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.
Indien wij jouw omruiling of terugbetaling niet kunnen uitvoeren omdat aan bovenstaande voorwaarden niet voldaan werd, zal je door ons verwittigd worden. Terugzendingen die niet geaccepteerd werden, kunnen terug naar jou verstuurd worden na overschrijving van €18 binnen 10 dagen. In geval u de items niet terug wenst te ontvangen, zullen deze vernietigd worden.
Gelieve er rekening mee te houden dat wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden indien het pakket niet op het juiste adres werd bezorgd.

Artikel 6: Levertijd
Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in Belgie, Nederland of Luxemburg. Voor verzendingen naar andere landen, gelieve contact met ons op te nemen.
De levering gebeurt door Bpost of DPD. Vanaf een bestelling van 50 euro in Belgie, Nederland en Luxemburg zijn de verzendingskosten gratis. Onder de 50 euro betaalt de klant 7,95 euro voor een verzending in Belgie. Indien je niet aanwezig bent op het moment van de levering, kan het pakket afgehaald worden in het vermelde postpunt.
Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de klant geleverd binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling.
Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de klant onverwijld worden gemeld via e-mail aan info@kitchenprodax.com

Shopping Cart